KVO ging vanavond met de billen bloot bij Charleroi, het verloor met maar liefst 5-0 van Charleroi. Bovendien maakte KVO in de rust ook bekend dat de trainer met onmiddellijke ingang vertrekt naar Apoel Nicosia in Cyprus. De trainer heeft er zelf de brui aan gegeven. Een veeg voorteken voor de rest van het seizoen.

Opvallend nieuws viel er vooral tijdens de rust te rapen toen bekend werd gemaakt dat de trainer van KVO Ingebrigtsen zelf beslist heeft om op te stappen. De timing is op zijn minst bizar te noemen. De gevolgen lieten zich ook zien op het veld, bij de rust stond KVO.

De eerste helft was niet echt boeiend en KVO stond 1-0 in het krijt bij de rust, net op dat moment verstuurde KVO een tweet waarin stond dat de trainer beslist had om de kustploeg te verlaten.

De tweede helft was rampzalig na de wissels van Vargas en Neto zakte KVO helemaal in elkaar en kreeg het uiteindelijk nog een zware pandoering tegen de oren 5-0.

Is het feit dat de trainer het schip verlaat een voorteken? De financiële situatie van KVO is heel erg slecht, de vraag rijst stilaan of KVO nog wel een oplossing zal vinden voor het licentiedossier. Het worden spannende weken voor KVO eens zien wie de nieuwe trainer wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in