Nu donderdag gaat het Olympisch kwalificatietornooi van start, dat zal gespeeld worden in de Versluys Dome. Onze Belgian Cats maken een grote kans om zich te kwalificeren voor de Olympische spelen en kunnen daarvoor de steun van het publiek gebruiken.

Donderdag gaan de eerste wedstrijden van start daarna wordt er ook gespeeld op zaterdag en op zondag. De Belgian Cats nemen het op tegen Canada, Zweden en Japan. Alle wedstrijden zullen bovendien uitverkocht zijn iedere wedstrijd zal bijgewoond worden door 4.500 supporters.

JapanZwedendon 18.05u
CanadaBELGIEdon 20.35u
BELGIEJapanzat 18.05u
ZwedenCanadazat 20.35u
ZwedenBELGIEzon 15u
CanadaJapanzon 18.05u

Tommelein blij met economische return

In een persconferentie die Tommelein vandaag hield naar aanleiding van de komst van de Belgian Cats naar het stadhuis liet hij weten dat hij tevreden is met de grote economische return die dit event met zich meebrengt. De wedstrijden worden in meer dan 50 landen uitgezonden en er zullen bijna 80 journalisten aanwezig zijn.

Emma Meeseman, Kim Mestdagh en Ann Wauters kwamen samen met bondscoach Filip Mestdagh naar het stadhuis. De burgemeester en het stadsbestuur wensen hen veel succes in het tornooi en hopen mee op een ticket voor de Olympische Spelen.

Geen Julie Vanloo

Helaas geen Julie Vanloo die voor dit tornooi niet geselecteerd werd door de bondscoach heel erg jammer voor de Oostendse die zo wedstrijden voor eigen publiek misloopt. Met Kyara Linskens is er bij de nationale ploeg nog een lokale speelster, ze woont in Bredene.

Dit zijn de 12 dames die het moeten gaan doen: Emma Meesseman, Ann Wauters, Antonia Delaere, Hanne Mestdagh, Heleen Nauwelaers, Jana Raman, Julie Allemand, Kim Mestdagh, Kyara Linskens, Laure Resimont, Marjorie Carpréaux, Billie Massey

Wil jij alles over Oostende weten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in