Iets voor 20.00 uur is er een man door een helikopter uit zee gevist ter hoogte van Thermae Palace in Oostende. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar AZ Sint-Jan in Brugge. Het was dankzij een alerte bewoner van een appartementsgebouw dat de man gered werd.

Een bewoner van een appartement had gezien dat een man rond 19.00 uur in zee gegaan was en niet lang daarna in problemen was geraakt. De bewoner verwittigde de hulpdiensten en die trokken uit met een helikopter en boot. Aan de waterlijn troffen de hulpdiensten kledij en de portefeuille van het slachtoffer.

De man zat bijna een uur in de zee en hij dreef af van in Mariakerke tot aan het Thermae Palace waar hij door de hulpdiensten werd opgemerkt. De helikopter liet een redder tot bij de man zakken, volgens de eerste berichten zou de toestand van de man kritiek zijn. Hij werd met de helikopter naar het AZ Sint-Jan in Brugge gebracht.

1 REACTIE

  1. Ik heb de helikopter gefilmd als hij er naar op zoek was. Er waren ook 2 politieboten en een reddingsboot mee aan het zoeken . Ik wens de man veel beterschap toe en dikke pluim voor de redders in de helikopter .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in