Gisteren was het een extreem drukke dag in Oostende, sinds de middag zat het verkeer in de stad al compleet vast en ook op de Zeedijk en op het strand was het op de koppen lopen.

De redders van Oostende hadden hun handen vol met het bewaken van de massa in de zee. Gelukkig was het gisteren een relatief rustige zee met beperkte stroming door de warmte bleven de redders ook een half uur langer op het strand. Zo kon iedereen veilig zwemmen tot 19.00

Na 19.00 bleven veel mensen in het water, logisch met dit weer maar het blijft wel gevaarlijk zwemmen zonder redders. Gelukkig werden er geen incidenten gemeld.

Verloren gelopen kinderen

De redders hebben gisteren ook maar liefst 54 verloren gelopen mensen terug herenigd met hun familie of vrienden. In de massa van gisteren is het logisch dat er kinderen verloren lopen maar het is een enorme extra belasting voor de redders.

We zijn de redders van Oostende dan ook verschrikkelijk dankbaar voor hun tomeloze inzet

Na een historisch warme dag blikken we tevreden terug.Alle strandredders en EHBO'er hebben zich de volle 100% ingezet om iedereen een veilige dag aan zee te geven.Er werden door onze diensten vandaag maar liefst 54 vermiste personen herenigd met hun dierbaren!#OstendLifeguard #warmstedagooitFoto's: Jeffrey Roos

Geplaatst door Strandredders Oostende op Donderdag 25 juli 2019

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in