Vanavond werd de 16-jarige jongen, die sinds vanmiddag vermist was, dood teruggevonden. Er werd sinds vanmiddag intensief gezocht nadat de verdwijning van de jongeman als onrustwekkend werd beschouwd. Alle middelen werden ingezet bij de actie, boten van de brandweer, strandredders, kustwacht, scheepvaartpolitie zochten al sinds vanmiddag naar de jongeman. Ook de helikopter en drones werden ingezet.

Iets voor 20.00 uur kwam dan het trieste nieuws dat de jongen dood werd teruggevonden. Dit gebeurde een klein uurtje nadat de zoektocht verplaatst werd naar de Oosteroever. Volgens de eerste berichten werd de jongen in het water gevonden. Het waren zijn vrienden die alarm sloegen nadat ze hem in de richting van de zee zagen wandelen maar hem daarna niet meer vonden.

De redders zijn het hele strand aan het afzoeken naar de jongeman maar er bestaat ook de kans dat de jongeman in het water is geraakt en te ver zou zijn gezwommen. Het springtij zou de jongen verrast kunnen hebben waardoor hij dieper in zee is terecht gekomen. De zoektocht duurde nog tot 19.00 uur, de helikopter is gaan tanken en werd vervangen door drones. Nu wordt de zoektocht verplaatst naar de Oosteroever waar het lichaam van de jongeman uiteindelijk werd gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in