Björn Pannecoucke werd verkozen tot nieuwe voorzitter.Maartje Snoeck tot nieuwe ondervoorzitter. Samen met de verkozen bestuursleden Peter Desnerck, Veerle Dubois, Rob Jonckheere, Björn Tratsaert, Karel Tytgat en Keshia Van Gaeveren willen ze Vooruit in Oostende.

‘Ik wil Vooruit Oostende heruitvinden, naar het nationale voorbeeld, op het ritme van Oostende en het DNA van de Oostendenaars. Ik ben bijzonder vereerd dat de leden van Vooruit Oostende ons dit vertrouwen hebben geven. Wij gaan ons 100% smijten. Zonder respectloos te zijn voor wat er was, wil ik nu een groep die zorgt voor vernieuwing. Wij kunnen dat.’ – Björn Pannecoucke, gloednieuw voorzitter.

‘De werking van een krachtig team, daar geloof ik keihard in. En dankzij de steun van onze leden, kan en mag ik daar nu samen met Björn werk van maken. Ik wil zij aan zij met de burgers ijveren om Vooruit te gaan. We herbronnen actief met Vooruit Oostende, om er in 2024 te staan met een sterke beweging.’ – Maartje Snoeck, gloednieuw ondervoorzitter. De leden konden tussen maandag 29 maart en woensdag 7 april digitaal of op papier stemmen. In totaal mochten we 237 geldige stemmen noteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in