Op kerstavond wist Thomas, die het leescafé bij de bibliotheek van Oostende uitbaat, niet wat hem overkwam. Hij kreeg een brief van het stadsbestuur dat hij op 31 januari 2020 zijn zaak moet stoppen. Er zou een klachtendossier bestaan over Thomas maar daar heeft hij zelf geen weet van.

Het leescafé is ondertussen een bekende plaats geworden in Oostende, vooral tijdens de zomer trekt het veel volk. Het is de ideale plaats om nog iets te drinken in het zonnetje. Je kan er gaan lezen, genieten van het uitgebreide terras, er zijn concerten, optredens, theater,…

Thomas heeft ook niet de kans gekregen om zich te verdedigen tegen de eventuele klachten die tegen hem zouden zijn neergelegd. Hij kan de beslissing van het stadsbestuur dan ook niet begrijpen. Vooral ook de snelheid waarmee hij zijn zaak moet verlaten is ongezien.

Zijn klanten organiseren dan ook een actie om ervoor te zorgen dat Thomas het Leescafé toch kan open houden. Bij het stadsbestuur was zoals wel vaker met moeilijke kwesties niemand bereikbaar voor commentaar.

Al meer dan 3.300 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in