Vorige week stelden we via onze Facebook-pagina de vraag als het niet stilaan tijd zou worden voor nieuwe verkiezingen. Meer dan 1.800 mensen brachten hun stem uit en 67 % vindt dat het tijd is voor nieuwe verkiezingen.

We zijn ondertussen al bijna 170 dagen na de verkiezingen en nog steeds is er geen regering gevormd. Erger nog de formatie van een regering staat nog nergens tenzij Paars groen toch een kans krijgt maar wie heeft daarvoor gestemd?

We zitten nu al meer dan 160 dagen zonder regering, tijd om opnieuw naar de stembus te trekken?Wat denkt Oostende hierover, tijd voor nieuwe verkiezingen?

Geplaatst door Het Ostends Nieuws op Woensdag 6 november 2019

Niet dat er veel rekening gehouden wordt met de wil van het volk, maar je merkt stilaan dat de meesten er meer dan genoeg van hebben. De kans dat er nieuwe verkiezingen komen is bijzonder klein iedereen is bang dat het Vlaams Belang nog beter zou scoren. Op naar de 200 dagen zonder regering?

Al meer dan 1.600 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store


1 REACTIE

  1. als je als werknemer de klus niet geklaard krijgt, vervangen ze je wel voor iemand die het wel kan….. Het wordt tijd dat de gehele regering vervangen wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in