Door de recente ontwikkelingen rond het coronavirus heeft burgemeester Tommelein beslist om zijn campagne stop te zetten. Tommelein dingt mee naar het voorzitterschap van Open VLD en maakt een behoorlijke kans om als voorzitter te worden verkozen.

Normaal zou eind maart bekend worden wie de nieuwe voorzitter van Open VLD zou worden. Die partij staat voor een gigantische uitdaging nu ze amper nog 10 % van de stemmen halen in Vlaanderen. Tommelein wil de partij erboven op brengen als hij wordt verkozen als voorzitter. Die verkiezing is voor Tommelein belangrijk want hij heeft veel tijd in zijn campagne gestoken.

Gezien de ernst van de situatie lijkt het mij als kandidaat-voorzitter Open Vld ook niet verder aangewezen om op sociale…

Geplaatst door Bart Tommelein op Zondag 15 maart 2020

Het viel de laatste weken dat hij minder in het lokale straatbeeld verscheen, er was ook veel minder communicatie dan voorheen. De focus lag duidelijk op het voorzitterschap, dat is de laatste dagen veranderd. De ernst van de situatie zorgt ervoor dat alle focus nu terug op het besturen van Oostende ligt.

Oostende is bovendien een heel erg kwetsbare stad, er is een grote bevolkingsdichtheid en we zijn de oudste stad van Vlaanderen. Als het virus hier uitbreekt zouden de gevolgen dan ook heel erg kunnen zijn. Tommelein neemt kordaat alle maatregelen waar nodig en is heel erg helder in zijn communicatie.

1 REACTIE

  1. De oudste stad van Vlaanderen is, me dunkt, Tongeren.
    Met oudste stad bedoelt hij, of deze redactie (?): de stad met de oudste bevolking. Dat is iets heel anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in