De raad van bestuur van de opdrachthoudende vereniging voor crematoriumbeheer, OVCO, stelde Johan Seynaeve aan als directeur.

‘Op 1 juli gaat mijn nieuwe uitdaging als directeur van het crematorium Polderbos van start. Ik ben tevreden dat ik van bij de start betrokken zal zijn bij de coördinatie van de werken. Om deontologische redenen geef ik mijn ontslag als gemeenteraadslid,’ aldus Johan Seynaeve. 

Na een selectieprocedure bij Hudson stelde de raad van bestuur van de opdracht houdende vereniging voor crematoriumbeheer, OVCO, Johan Seynaeve aan als directeur van het crematorium Polderbos. Het crematorium is in handen van de intercommunale OVCO waarin Oostende, Middelkerke, Bredene en Oudenburg vertegenwoordigd zijn. Het gebouw is reeds in opbouw aan de Grintweg. 

Johan Seynaeve start op 1 juli en ziet de nieuwe uitdaging volledig zitten: ‘Ik ben tevreden dat ik van bij de start betrokken zal zijn bij de coördinatie van de werken, de aanleg van de omgeving en dan uiteindelijk het coachen van de exploitatie. In het verleden heb ik al een netwerk opgebouwd met begrafenisondernemers. Om deontologische reden neem ik ontslag als gemeenteraadslid.’ 

Danick Minne, voorzitter van de raad van bestuur van het crematorium, vindt de bouw ervan een noodzaak in Oostende. ‘Het nieuwe crematorium moet een visitekaartje worden voor onze volledige regio. De realisatie ervan is een uitdaging. Ik ben ongelofelijk tevreden dat we de bouw ervan kunnen realiseren in een mooie serene omgeving. Dat geeft toegevoegde waarde bij het afscheid nemen van een geliefde. Johan is de geknipte directeur, hij heeft een economische achtergrond en heel wat financiële ervaring.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in