Iedere gemeenteraad is er al een strijd geweest tussen de oppositie en de meerderheid. Meestal is dat een boksmatch tussen Crombez en Tommelein vanavond was het vooral Charlotte Verkeyn die fel van zich afbeet.

Bij een tussenkomst over een budgetwijziging van de haven, kwam de aloude vete weer naar boven. Verkeyn verweet de oppositie dat ze in de tijd slecht bestuurd hadden en dat zij nu moet opkuisen wat zij hebben achtergelaten. Vandaag moet er een stuk budget aan de haven worden goedgekeurd en dat is niet gebeurd door het vorige bestuur volgens Verkeyn.

Budgetwijziging nodig om overeenkomst van vorig bestuur na te komen.

Die commentaar pikt Crombez niet en hij trok op zijn beurt fel van leer tegen Verkeyn. Crombez heeft het gehad met de verwijten, dat er in het verleden slecht werd bestuurd en dat dit het enige is wat deze huidige bestuursploeg doet.

Verkeyn werd hoe langer hoe bozer, daarop kwam ook Tommelein tussen in het debat. Sinds 2014 is er een bestaande overeenkomst maar die werd nooit betaald, nu moet dat worden rechtgetrokken en daarvoor is deze budgetwijziging nodig. De haven krijgt nu 230.000 euro extra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in