Burgemeester van Oostende Bart Tommelein kreeg deze week een dreigbrief in de bus. Het waren onbekenden die de brief bij hem in de bus hebben gestopt. De vrouw van Tommelein vond de brief in de brievenbus. Tommelein is heel erg kwaad hij noemt het een een zeer laffe daad.

De burgemeester haalt aan dat hij altijd met iedereen in dialoog wil gaan maar dat ze zijn familie buiten de kwestie moeten laten. Het viel de vorige weken ook al op tijdens zijn Facebook-live sessie dat er heel erg veel commentaar kwam op de beslissing omtrent de zonnepanelen.

In de brief staat dat ze de burgemeester weten te vinden en het werd ondertekend door de Bende van Oostende. De brief werd niet geschreven maar getypt. Hij laat weten dat het ontvangen van zo een brief heel erg hard aankomt. Tommelein heeft beslist om niet naar de politie te trekken met de brief.

Als burgemeester ben ik mij ervan bewust dat je niet voor iedereen alles perfect kan doen maar hij denkt dat er andere manieren zijn dan het sturen van een dreigbrief. Hij haalt ook aan dat niet alleen hij maar ook zijn kinderen belaagd worden via sociale media.

3 REACTIES

  1. Amai hoe laag kan je vallen, als je lef genoeg hebt de burgemeester ” weten te vinden “, heb dan ook genoeg lef om het niet anoniem te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in