Vanmiddag gebeurde een zwaar ongeval op de Leopold-II laan in Oostende, een oudere dame werd er op het zebrapad aangereden door een wagen. De ambulance was snel ter plaatse en de straat is een tijdje afgesloten geweest voor alle verkeer.

Een oudere vrouw probeerde de straat over te steken ter hoogte van het zebrapad en werd aangereden door een wagen. De vrouw vloog enkele meters door de lucht en belandde verder op de straat. Door het ongeval en de val verloor de vrouw veel bloed, getuigen omstaanders van het ongeval. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het zebrapad tussen de parking en het Leopold-park. De straat werd tijdelijk afgesloten voor verder onderzoek maar werd na een uur opnieuw vrijgegeven.

Getuigen vertellen dat de toestand van de gewonde, een oudere dame, ernstig is. We hopen dat alles meevalt. De vrouw werd ter plaatse verzorgd door de MUG die was toegekomen, daarna werd ze met spoed naar het ziekenhuis gevoerd. De wagen die het ongeval veroorzaakte staat er wel nog voor verder onderzoek.

Straks meer.

Black Friday

Al meer dan 2.300 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in