De politie van Oostende heeft in de voorbije dagen maar liefst vier rijbewijzen ingetrokken nadat de bestuurders een positieve alcoholtest aflegden. Eén man maakte het wel erg bont en werd opgesloten in de cel ter ontnuchtering.

Een 39-jarige man stond met zijn auto schuin langs de kant van de weg geparkeerd in de Kaïrostraat in Oostende, de motor van de wagen was nog steeds aan het draaien. De politie van Oostende had de wagen opgemerkt en wou de bestuurder aanspreken over zijn slechte parkeerplaats. Toen bleek dat de man in staat van dronkenschap was, de man was niet voor rede vatbaar. De politie kon niet anders dan de man bestuurlijk aanhouden. Zijn rijbewijs wordt voor tenminste 15 dagen ingetrokken en hij zal zich later mogen verantwoorden voor de politierechtbank.

Een 45-jarige man uit Bredene werd in de nacht van donderdag op vrijdag gecontroleerd in de Graaf de Smet de Naeyerlaan, hij moest een ademtest afleggen en blies positief. Bovendien had de man geen rijbewijs bij zich daarom werd de wagen 12 uur aan de ketting gelegd, tot iemand met een rijbewijs de wagen kon komen afhalen.

Bij een controle aan het Kennedyrondpunt in Oostende blies een 54-jarige man uit Dendermonde positief, hij mocht zijn rijbewijs onmiddellijk indienen voor 6 uur.

In de vroege morgen rond 05.00 uur reed een wagen die de aandacht trok van een patrouille van de politie. De wagen zwalpte over de weg, de politie zette de wagen aan de kant. De bestuurder, een man van 40 uit Oostende, testte positief met een hoog alcoholpromille in zijn bloed. Hoeveel exact is niet duidelijk maar het was in elk geval heel erg veel.

De man mocht zijn rijbewijs onmiddellijk afgeven voor de periode van 15 dagen.

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in