Oostende is de enige stad in Vlaanderen waar er vannacht problemen waren omwille van het sluitingsuur. We schreven vannacht al over de problemen in de stad, nu zijn er ook videobeelden opgedoken van het incident die vannacht in de Langestraat plaats had.

Het is opvallend hoeveel politie hiervoor aanwezig was, de stad had zich dus aan problemen verwacht. Uiteindelijk kalmeerde de situatie na iets meer dan een uur, er werden vijf personen gearresteerd.

11 REACTIES

  1. BEDANKT POLITIE EN HONDEN OM ZAT KRAPUUL IN OOSTENDE AAN TE PAKKKEN;;; méér va n dat met die LUIwassen- infantiele idioten!!!!!! reddy de mey

  2. David Loncke, marginaalste stad, geen idee. Ze komen van het binnenlznd.Beweeg jij je tussen marginalen, bekeer ze dan. Oostende is top!

  3. Het is een teken aan de wand dat almaar meer idioten onze complete maatschappij aan het verzieken zijn. Neem daarbij dan ook nog eens het collectief toenemende egoïsme dat zich meester van de mensheid maakt en dan krijg je een compleet zinloos escalerende toestand waarbij almaar meer mensen gevaar lopen en slachtoffer worden van onnodige hamsteraars. De genomen maatregelen zijn er in ieders belang dus grow up en leef fatsoenlijk samen in een samenleving met respect voor noodzakelijke regels en elkaar. Iedereen die nu bewust deze naast zich leggen zijn in mijn ogen potentiële moordenaars omdat ze bewust anderen in gevaar brengen.

  4. Julie rijkeluikindjes maken oostende kapot egoïstische geldwolven die denken dat ze de boven andere mensen staan en de wet zijn fuck heel junder kloote systeem vuile manipuleerders iedereen is gelijk al ben je rijk of arm geld is de grootste oorzaak dat de wereld kapot maakt omdat Julie alleen maar meer en meer willen en de armen moeten maar honger lijden en toe kijken hoe julie met de luxe hen vernederd dat is pas ziek en marginaal Julie ziel zal nooit geen rust vinden maar eeuwig branden in de hel!!!

  5. Julie rijkeluiskindjes maken oostende kapot egoïstische geldwolven die denken dat ze boven andere mensen staan en de wet zijn manipuleerders zijn het! iedereen is gelijk al ben je rijk of arm geld is de grootste oorzaak dat de wereld kapot gaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in