Nu de eindejaarsperiode in het zicht is komen ook de alcoholcontroles weer in het zicht. Gisterenavond organiseerde de politie van Oostende een heel erg uitgebreide controle op de toegangsweg naar Oostende.

De politie had zich al vrij vroeg opgesteld ter hoogte van het Kennedy-rondpunt bijna alle wagens werden tegengehouden. Iedereen werd onderworpen aan een alchoholcontrole en aan een controle van de papieren. Bij verschillende bestuurders werd ook een speekseltest afgenomen.

Moeilijk om te ontkomen aan de controles, vanaf Jabbeke werd iedereen die in de richting van Oostende reed gecontroleerd. Zowel bij de afrit Oudenburg als Zandvoorde stonden verschillende combi’s opgesteld die ook daar iedereen aan een controle onderworpen. Bij het naderen van Oostende had de politie de A10 tot één rijvak teruggebracht. Iedereen die van de autostrade afkwam moest in één vak tot bij de controle rijden.

Het is lange tijd geleden dat er zo een grote controle is Oostende is uitgevoerd, het wordt afwachten op de resultaten die de politie van Oostende later bekend zal maken.

Al meer dan 2.800 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in