Vannacht iets na 02.00 uur is een zwaar ongeval gebeurd op de Elisabethlaan in Oostende. De bestuurder van een wagen die in de richting van de zee reed, tussen de Torhoutsesteenweg en Nieuwpoortsesteenweg, verloor de controle over zijn voertuig en crashte zwaar. Twee personen werden zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder een 35-jarige man uit Zedelgem reed met zijn lichte vracht in de richting van de Nieuwpoortsesteenweg toen hij de controle over het stuur verloor. De auto ging door de middenberm en raakte een reclamebord van Stad Oostende. De wagen reed nog door tegen en boom kwam stil te staan op het rijvak. Bij het ongeval werd de motorblok uit de wagen geslingerd.

De bestuurder en een passagier werden zwaar gewond uit het voertuig gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. Ze verkeren niet in levensgevaar, de politie van Oostende kwam ter plaatse en er werd een verkeersdeskundige aangesteld om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Het wrak werd getakeld en de brandweer moest ter plekke komen om de brokstukken te verwijderen en de rijbaan terug proper te maken.

Dit artikel wordt U aangeboden door:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in