Een transmigrant uit Algerije moest in Brugge voor de rechter verschijnen voor drie auto-inbraken waar de man voor verantwoordelijk is. De man werd opgepakt door de politie van Oostende toen hij bebloed over straat liep.

De man had bij verschillende wagens de ruit van de auto’s ingeslagen en hij had zich daarbij geblesseerd, dat gebeurde half september in Oostende. Het een politiecombi die de man bijna aanreed bij nadere inspectie bleek de man onder het bloed te zitten. Hierop werd bijstand gevraagd van een ambulance. Toen ze de man controleerden bleek hij in het bezit van onder andere een gps. Toen de politie de man ondervroeg over waar hij de spullen vandaan had gehaald had hij geen valabele uitleg.

Intussen was een vrouw uit Oostende, aangifte van diefstal uit haar wagen, komen doen in het politiebureau. De twee zaken konden al snel aan elkaar gelinkt worden, de vrouw herkende ook haar spullen. De man had nog in een andere wagen ingebroken en in een derde wagen had hij geprobeerd van binnen te raken maar die inbraak mislukte.

De Algerijn beweerde in de rechtbank dat hij nog maar 15 jaar zou zijn, hoewel een botscan al uitgewezen dat hij 19 jaar oud is. Het parket eist een jaar celstraf, de advocate van de vrouw vraagt volgens HLN.be een celstraf met uitstel.

Al meer dan 3.000 Ostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in