Vanmiddag iets na 16.00 uur ontstond er een gevecht in de Dokter Verhaeghestraat in Oostende. De steekpartij vond plaats ter hoogte van de Hendrik Conscienceschool in het Westerkwartier in Oostende. Op het ogenblik van de feiten waren er veel mensen op straat omdat enkele scholen in de buurt net gedaan hadden.

Wat er zich precies heeft voorgedaan is op dit moment nog heel erg onduidelijk, buurtbewoners denken dat het te maken zou kunnen hebben met drugs. Wat we wel weten is dat er een discussie is geweest waarop de dader met een mes heeft uitgehaald. Het slachtoffer zeeg ter plaatse neer, de hulpdiensten waren heel erg snel ter plaatse om de man de eerste zorgen toe te dienen. Volgens de laatste berichten is het slachtoffer bezweken aan zijn verwondingen op weg naar het ziekenhuis. De politie wil dit nog niet bevestigen en laat weten dat het slachtoffer momenteel wordt geopereerd aan zijn verwondingen.

De politie is bezig het onderzoek en het parket kwam ter plaatse voor verder onderzoek. De straat werd dan ook een tijdlang afgesloten voor alle verkeer. De dader of daders werden aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in