Vrijdagavond rond 22.00 uur gebeurde een ongeval met vluchtmisdrijf op de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende. Een geval van verkeersagressie was de aanleiding.

Een paar voetgangers wilden vrijdagavond de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende oversteken, op het moment dat ze dat deden kwam er een wagen aangereden aan hoge snelheid. De voetgangers waren verbaasd door de snelheid en lieten dat merken aan de chauffeur. Ze deden teken dat hij wel wat trager mocht rijden.

Dat stond de chauffeur van de wagen niet aan want daarop plaatste hij zijn wagen in achterruit en reed tot bij de voetgangers, bij dat manoeuvre ging het mis. De achteruitrijdende wagen raakte daarbij een geparkeerde wagen de bumper en de voorlichten van het voertuig werden beschadigd.

De chauffeur vond het niet nodig om te stoppen en ging ervan door. De voetgangers hadden de nummerplaat van de wagen opgeschreven en verwittigden de politie van Oostende. Het was een koud kunstje om de man op te sporen, hij werd wat later op de avond thuis aangetroffen.

De man mag zich aan verschillende pv’s verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in