Vanmorgen vroeg toen de marktkramers zich opmaakten voor de wekelijkse markt op donderdag in het centrum liep het mis. Een wagen in aantocht kreeg problemen met zijn luifel die zou geopend zijn tijdens het rijden.

De marktwagen raakte daardoor een verkeersbord en een wandelaar die op de Torhoutsesteenweg liep. Het ongeval gebeurde tussen de Elisabethlaan en de Stuiverstraat op de Torhoutsesteenweg.

Het slachtoffer stond op de hoek van de Gelijkheidstraat en de Torhoutsesteenweg. In een fractie van een seconde zag hij dat hij geraakt zou worden maar kon niet meer wegspringen. Het luifel van marktkramer met borduuselmaterie raakte los en verwondde de man. Ik hoorde vanuit mijn appartement in de Gelijkheidstraat een enorme klap en gekerm van pijn. Ben meteen naar het slachtoffer toegegaan om de eerste zorgen toe te dienen.

Een persoon werd geraakt en werd afgevoerd naar het ziekenhuis, de politie van Oostende was aanwezig en de straat werd even afgesloten tussen de Elisabethlaan en de Stuiverstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in