Na een klopjacht van meer dan vier dagen is Lucien Annot vandaag dan toch opgepakt. Vanmiddag liet het parket een opsporingsbericht verspreiden en al snel werd de man opgemerkt. Gisteren werd al een grote zoektocht gehouden in Raversijde maar tot vandaag kon de man uit de klauwen van de politie blijven.

In de nacht van zondag op maandag drong Lucien Annot het huis van zijn ex-partner binnen. De vrouw was er nog maar een paar weken woonachtig, ze was al op de vlucht geslagen voor haar ex-partner maar die bleef haar lastig vallen. Zondagnacht drong hij de woning binnen en ging naar de slaapkamer. Daar ontstond een vechtpartij waarbij de nieuwe vriend van de vrouw geraakt werd door een kogel in de schouder. Ook de ex-vriendin raakte gewond maar niet zwaar.

Na de feiten is de man op de vlucht geslagen en ondanks een aantal grootschalige zoektochten wist de man tot vandaag uit de handen van de politie te blijven. Nadat het opsporingsbericht werd verspreid werd de man snel gesignaleerd in Gistel en werd daar gearresteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in