Sinds deze morgen staat een controle opgesteld aan het Kennedyrondpunt in Oostende en ook aan de Gistelsesteenweg. Iedereen die Oostende binnenkomt wordt gecontroleerd en moet aantonen dat hij of zij ook daadwerkelijk in Oostende moet zijn.

Op het einde van de A10 ter hoogte van het Kennedyrondpunt is een controlepost opgesteld door de politie die controleert elke wagen die Oostende wil binnen rijden. Ook de politie te paard is vandaag opnieuw in Oostende aanwezig. De controles staan ook aan opgesteld aan de Blauwe Bruggen en op de Torhoutsesteenweg.

Gisteren werden de aanbevelingen heel erg goed opgevolgd waardoor de sluiting van de Zeedijk helemaal niet nodig was. Laat ons hopen dat dit vandaag ook niet nodig is.

7 REACTIES

  1. Wat als je moeder moet verhuist worden? Ik zou haar bed, kast, tafel en stoelen moeten verplaatsen van het binnenland naar de Van Iseghemlaan.

    • Verhuizen wordt beschouwd als een essentiële verplaatsing, op voorwaarde dat u voldoende afstand houdt. Buiten uw gezin mag u hulp krijgen van buitenaf (maximaal 1 persoon) of van een verhuisfirma. De verhuisfirma moet de volledige verhuis doen. U mag die dus niet helpen.
      Bron:vlaanderen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in