Vanavond iets na 17.00 uur gebeurde een ongeval op de Torhoutsesteenweg ter hoogte van het Mac Leodplein in Oostende, een bus van De Lijn kon een wagen die de Torhoutsesteenweg wou oprijden niet meer ontwijken.

De wagen kwam uit een garage gereden en moest voorrang verlenen aan de bus. De wagen reed nog voor de bus op de rijbaan maar werd gegrepen door de bus. De schade aan de wagen is groot, de bus van De Lijn die de rit reed Stene Dorp kwam aangereden richting centrum en kon onmogelijk nog een overstekende wagen vermijden. De wagen werd in de flank gegrepen.

Er raakte gelukkig niemand gewond bij het ongeval, het verkeer op de Torhoutsesteenweg ondervindt wel hinder door het ongeval. De politie van Oostende is reeds ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen en om het verkeer in goede banen te leiden.

Al meer dan 2.500 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

2 REACTIES

  1. De bussen in Oostende denken ook vaak dat reglementering voor hen niet telt… zo is richting vermelden bij het wegrijden van hun halte slechts bij enkele van toepassing, of gebeurt dit vaak pas na het weg rijden… een beetje extra op de pedaal duwen kom je ook vaak tegen… ik rijd ongeveer 130000km/jaar, en kan dus boeken schrijven over gedrag op de weg en agressie bij de lijn chauffeurs… en eerlijk… Oostende is voor mij koploper qua voorvallen mer de lijn (Is de werkdruk daar mee hoger dan elders?) .zelf 0 ongevallen op de teller!

  2. Deze keer in zn recht, zal binnenkort wel weer fout gaan. Waar ik woon is voorrang van rechts, maar ik denk dat buschaufferurs hun daar niet moeten aan houden en overal voorrang hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in