De vrouw die vanmiddag rond 12.00 uur werd aangereden op het zebrapad ter hoogte van de Leopold-II laan is in levensgevaar naar het ziekenhuis afgevoerd. De vrouw was met haar rollator de weg aan het oversteken toen een wagen haar niet had gezien en de vrouw aanreed.

Door de klap kwam de dame een paar meter verder op het asfalt terecht. Getuigen vreesden het ergste omdat de vrouw heel veel bloed verloor, het waren omstaanders die de vrouw de eerste zorgen hebben toegediend.

De MUG en ambulance waren vrij snel ter plaatse en hebben de vrouw zwaargewond en in levensbedreigende toestand naar het ziekenhuis gevoerd.

De bestuurster van de aanrijdende wagen is een 31-jarige vrouw, ook zijn werd naar het ziekenhuis overgebracht ze was in shock na het ongeval.

Het slachtoffer team van de politie zorgt voor beide partijen voor ondersteuning. De weg was een goed uur afgesloten voor alle verkeer zodat de nodige vaststellingen konden worden uitgevoerd.

We wensen de dame heel veel sterkte en hopen dat alles goed komt!

Black Friday

Al meer dan 2.300 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store


1 REACTIE

  1. Ik was in het ziekenhuis toen deze jonge vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht, ze was echt in grote shock en het was duidelijk hoe ze spijt had van wat er was gebeurd. Het spijt me zo voor haar. Ik hoop dat alles goed komt met haar en met de gewonde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in