Zondagnacht rond 03.30 uur belandde een wagen in de vijver van het Kennedy-rondpunt in Oostende. Het is de tweede keer in een paar weken tijd dat een dronken chauffeur in de vijver terecht komt.

De bestuurder had de snelheid bij het naderen van het rondpunt verkeerd ingeschat en kon niet meer tijdig stoppen. Hierdoor ging hij over het rechtpunt rechtdoor recht in de vijver van het Kennedy-rondpunt.

Andere bestuurders hadden het ongeval opgemerkt en verwittigden de hulpdiensten in Oostende, die waren vrij snel ter plaatse. De brandweer werd ook opgeroepen in het geval duikers zouden nodig zijn. De interventie van de duikers bleek uiteindelijk niet nodig.

De auto stond met de voorkant in het water maar de achterkant van de wagen bleek op het droge. De bestuurder was zelf uit zijn wagen kunnen kruipen.

De chauffeur een 22-jarige man uit Frankrijk moest een ademtest afleggen en die bleek positief. Zijn wagen was bovendien niet verzekerd.

De man is zijn wagen kwijt die werd in beslag genomen. De man mag zich nog aan een boete verwachten, wie zal opdraaien voor de kosten nu blijkt dat de man geen verzekering heeft is nog afwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in