Woensdag is Ranveer Singh die in Oostende woont om het leven gekomen na een val uit een raam vanop de vijfde verdieping ter hoogte van het Marie-Joséplein. De val gebeurde rond de middag waardoor veel mensen het zagen gebeuren.

De man sprong vanuit het hotel , de hulpdiensten kwamen ter plaatse maar alle hulp kwam te laat. Ranveer Singh overleed door de gevolgen van de val. Ranveer is in Oostende een bekende, hij is de uitbater van The Suite in de Langestraat in Oostende.

Vrienden kunnen het niet geloven.

Hij had een tijdje geleden problemen en zat toen wel in de put maar hij leek er net bovenop. Het ging al een tijdje niet goed met de man zeggen zijn vrienden maar hadden dit niet zien aankomen.

Net nieuwe discotheek geopend

Op 1 oktober had Ranveer samen met enkele partners discotheek Truth geopend waar vroeger Suite 18 was. Dat werd vorige week nog feestelijk gevierd. Truth sluit dit weekend door het plotse overlijden.

R.I.P RANVEER, the club is closed due to a sudden death of a family member. the TRUTH nightclub will be back open from next weekend 18/10/2019.

Geplaatst door TRUTH nightclub Ostend op Zaterdag 12 oktober 2019

We wensen vrienden en familie van Ranveer bijzonder veel sterkte met dit verlies.

Heeft u vragen over zelfdoding, dan kan u terecht op het telefoonnummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be

Heb jij onze app al?

Wil jij als eerste al het nieuws uit Oostende direct op je smartphone? Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in