Maandagmorgen liet politie-inspecteur Nick Campe het leven tijdens een dienstrit samen met 7 collega-motards. Stad Oostende betuigt haar medeleven en hangt de vlaggen halfstok uit eerbetoon aan de overleden inspecteur, net als aan het hoofdkantoor van de Politie.

Nick Campe (41) verongelukte maandagvoormiddag tijdens training op het op- en afrittencomplex bij Brugge. Een groep van acht motards was tijdens dienst op terugweg naar Oostende. De ervaren motard kwam om een nog onduidelijke reden ten val en overleed helaas ter plaatse.  

Het plotse overlijden dompelt de Lokale Politie Oostende onder in een diepe rouw. Stad Oostende betuigt haar medeleven aan alle collega’s bij de Lokale Politie en uiteraard ook aan de nabestaanden van Nick Campe.

Als teken van respect voor de overleden inspecteur worden zowel aan het hoofdkantoor van de Politie als aan het Stadhuis van Oostende en aan de campus Edith Cavell de vlaggen halfstok gehangen. 

4 REACTIES

  1. Er zijn geen woorden voor om familie, vrienden, collega’s , vrouw en kind te troosten maar ik wens iedereen veel sterkte toe 🌷

  2. Die gasten kunnen echt rijden!! Helaas staan ze maar op 2 wielen en is een klein detail soms noodlottig, kiezeltje, blad van boom…? Wie zal het zeggen ? Sterkte aan vrouw en kinderen, familie en collega’s!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in