Gisterenavond rond 22.30 werden de politie, ambulance en brandweer verwittigd over een zwemmer die in de problemen was geraakt tijdens een partijtje zwemmen.

De brandweer, ambulance en politie kwamen snel ter plaatse. Het meisje was ter hoogte van het Casino in de problemen gekomen. Uiteindelijk werd ze vrij vlot terug uit het water gehaald. Niemand raakte gewond, het meisje werd wel meegenomen voor verzorging.

De Noordzee een gevaarlijk beestje

Zwemmen in de Noordzee lijkt behoorlijk onschuldig maar zelfs voor mensen die de zee goed kennen is het nog gevaarlijk. Als er geen redders meer aanwezig zijn ben je volledig op jezelf aangewezen en dat kan lastig zijn met de stromingen die er zijn.

De extra zandbanken op het strand zorgen voor veel meer stroming tijdens het opkomen en het aftrekken van de zee, hoogstwaarschijnlijk werd deze zwemster hierdoor verrast. Laat het ook een les zijn ’s avonds gaan zwemmen is nooit een goed idee!

1 REACTIE

  1. ter hoogte van Mariakerke ook gisteravond,rond 22.00 uur,kindjes in het water en mama druk aan de gsm met rug naar het water,kon niet in het water als er iets gebeurde met veel lange kledij,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in