De pop-up tuin is een initiatief van de VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing)- bevindt zich in het gedeelte tussen de tussen de Sint-Sebastiaansstraat en de Witte Nonnenstraat. De Pop-up tuin in de Lijnbaanstraat is open van 31 augustus tot 29 september 2019.

Het is een leuke, groene ontmoetingsplaats waar het leuk vertoeven is: mooie loungezetels, een grote schaaktafel, …

Kortom, een oase van puur tuinplezier in hartje stad, een hele maand lang. De Pop-uptuin wordt stijlvol ingericht door professionele tuinaannemers die weten hoe ze van een tuin het allerbeste kunnen maken. Je ontdekt een paviljoen volledig gemaakt uit herbruikbaar materiaal en originele urban garden-constructies en (lokale) designelementen.

  
Tijdens de openingsperiode van de pop-uptuin zal er geen autoverkeer meer mogelijk zijn in de Lijnbaanstraat tussen de Sint-Sebastiaansstraat en de Witte Nonnenstraat. Op marktdagen (donderdag, zaterdag) moet er wel steeds doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Lijnbaanstraat. Het geldende parkeerverbod blijft van kracht. De garages blijven toegankelijk en ook laad en losmogelijkheden blijven bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in