De luchthaven van Oostende is gestart met een initiatief om de buurtbewoners in de buurt van de luchthaven van Oostende te informeren. Tweemaal per jaar zal er een krant verschijnen met interessante weetjes, nieuwtjes, events,…

Vanessa Flamez van de Luchthaven van Oostende vertelt: “Graag stellen wij u de allereerste editie van onze Luchthavenbuurtkrant voor. Een primeur voor de regio Oostende. 

De eerste editie van de luchthaven-buurtkrant is een feit.

De allereerste editie is een feit; de Luchthavenbuurtkrant is een medium om alle buurtbewoners tweemaal per jaar te informeren over wat er precies leeft en gebeurt op de luchthaven.  Interessante weetjes, nieuwtjes, gebeurtenissen,… kortom, zoveel mogelijk gerichte informatie omtrent uw regionale luchthaven.”

De Luchthavenbuurtkrant wordt op 46 265 exemplaren gedrukt en verspreid via postbusadressen aan alle inwoners van groot Oostende (centrum, haven, Zandvoorde, Stene, Raversijde, Mariakerke), Middelkerke, Wilskerke, Leffinge, Slijpe, Lombardsijde en Bredene.

Bovendien kan elke inwoner deze krant ook digitaal raadplegen en downloaden via www.ostendairport.aero/buurtinfo/.

Flamez “Onze opzet is eenvoudig; elke inwoner zo goed als mogelijk informeren omtrent alle luchthavenactiviteiten uit het recente verleden, het heden en de nabije toekomst.  Immers, we willen de betrokkenheid met de buurt hiermee stimuleren!”

De volgende editie staat gepland in de agenda voor april 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in