Als echte VIPs aan boord van een privéjet!

Win samen met je vrienden een privéjet voor één dag!

Na ontvangst in de VIP lounge van de luchthaven vliegen we jou en je vrienden naar een topbestemming. Hoe je jouw dag daar invult is volledig up to you! ‘s Avonds vliegen we jullie in alle comfort (én stijl) weer naar huis.

The full VIP treatment krijg je van ons er natuurlijk gewoon bij: ontvangst in de VIP lounges van de luchthavens, champagne aan boord en hapjes à volonté… zoals dat hoort aan boord van een private jet!

Kans maken op deze exclusieve prijs?

C’est simple comme bonjour!

Upload een leuke foto van jezelf met een vliegtuig, beantwoord de schiftingsvraag en betaal eenvoudig je inzet online. Na afloop van de campagne wordt de leukste foto inzending uitgeroepen tot winnaar – hij of zij wint de private jet experience samen met enkele vrienden!

De winnaar wordt ook de Facebook pagina bekend gemaakt zodra de wedstrijd afgelopen is.

Make the world a better place!

Nóg een reden nodig om deel te nemen?

Je werkt mee aan een betere wereld! Want 50% van de opbrengst (na aftrek van de operationele kosten) gaat naar de Make-A-Wish Foundation, die de wensen en dromen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling doet gaan.

Bovendien compenseren we de CO2-uitstoot van de vlucht door bomen te planten met Trees For All, een organisatie die wereldwijd nieuw bos aanplant en bestaande bossen herstelt. Zo dragen we ook hier ons steentje bij!

Doe mee en win!

Paris is always a good idea!

Onze eerste campagne brengt jullie vanuit de luchthaven van Oostende naar Parijs. Onze partner NSAC zorgt voor de VIP ontvangst Oostende, mét zicht op de private jet!

Na aankomst in Parijs mogen jullie de dag volledig zelf invullen.. maar iéts zegt ons dat jullie wel zullen weten wat gedaan. ’s Avonds vlieg je terug naar Oostende, met een hoofd vol unforgettable memories, en vermoedelijk ook enkele shopping bags!

De vlucht vindt plaats in juni 2021. De exacte dag en tijdstip zijn overeen te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in