Vorige week werd aangekondigd dat Oostende een eigen officiële versie van het wereldberoemde bordspel Monopoly krijgt. Deze uiterst gelimiteerde uitgave zal pleinen, straten en gebouwen uit de stad bevatten. Maar ook de Kans- en Algemeen Fonds-kaartjes zullen in een Oostends jasje worden gegoten. 

Één vakje van het Monopolybord werd echter nog niet ingevuld. De inwoner kreeg de kans om zijn favoriet te kiezen uit een 20-tal opties. Die stemronde is sinds deze nacht afgelopen en de stemmen zijn geteld.

Uiteindelijk werden er meer dan 13.000 stemmen verzameld in een week tijd.

Het werd al na de eerste stemdag duidelijk dat het een spannende strijd zou worden. Na verschillende oproepen van bijna alle kandidaten werd er een paar keer van plaats verwisseld. Het werd duidelijk dat de verkiezing heel wat los maakte. 

Nu is het resultaat dus bekend en de Paulusfeesten trokken aan het langste eind. Met in totaal 17% van de stemmen verdienen zij hun plaats op het officiële Monopoly Oostende spelbord. De eervolle tweede en derde plaats zijn respectievelijk voor Fusion Oostende en de Melody Makers. Net naast het podium op plaats vier vinden we de Proper Strand Lopers, Eclair Hockey Club  sluit de top vijf.


Meer nieuws uit Oostende:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in