Vanaf vrijdag 7 mei wordt op het Kursaal Oostende een lichtgevende boodschap van hoop geprojecteerd. De Vlaamse Overheid wil hiermee een hart onder de riem steken van de evenementensector en de bevolking.

Het Kursaal Oostende, dat in normale omstandigheden jaarlijks duizenden mensen mag verwelkomen, stond lange tijd leeg door de coronamaatregelen. Vandaag vind je er het vaccinatiecentrum Oostende-Middelkerke, dat op volle toeren draait. En net dankzij deze vaccinaties kunnen we ernaar uitkijken om daar binnenkort opnieuw een voorstelling mee te pikken. De locatie werd dan ook niet toevallig gekozen voor de campagne ‘Cijfers van hoop’.

In ons vaccinatiecentrum in het Kursaal van Oostende herwinnen we langzaam maar zeker onze vrijheid. De lichtprojectie van het aantal gevaccineerde Vlamingen op dit prachtig gebouw, geeft mensen hopelijk een extra stimulans om een prik te laten zetten. Zo kunnen we snel weer samen genieten van een mooi concert of optreden.

Hoop geven

De campagne is een initiatief van de Vlaamse Overheid. Het doel is om de Vlaamse bevolking en de evenementensector hoop geven, te bemoedigen en perspectief te bieden. Vanaf vanavond worden deze cijfers in Oostende een maand lang geprojecteerd op het Kursaal. Hiervoor werden twee projectietorens geplaatst op het Monacoplein. Ook op de Ethias Arena in Hasselt en op De Singel in Antwerpen worden de hoopgevende cijfers geprojecteerd. De slogan van de actie is: Zo winnen we, elk uur, elke dag. Samen voor een gezond Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in