In het Leopoldpark zal er vanaf dinsdag 16 november heel wat beweging zijn, want de opbouw van de vierde editie van Winter in het Park gaat dan van start. Vanaf 3 december kan je er opnieuw terecht voor een gezellig hapje en drankje in kerstsfeer.
Alles wordt georganiseerd onder voorbehoud van de beslissingen van het overlegcomité en conform de Covid-maatregelen.

Toerisme Oostende en Look i Like, organisator van het magische evenement ‘Winter in het Park’ bereiden zich voor om vanaf vrijdag 3 december opnieuw mensen te verbluffen met een mix van sfeer, originele kerstproducten in de kerstchalets, een drijvende schaatspiste en een dagelijks animatieprogramma. Dit alles conform de Covid-maatregelen, zodat dit op een veilige manier kan gebeuren.

Quinten Goekint, zaakvoerder bij Look i Like: Na een noodgedwongen pauze van een jaar zijn we enorm blij dat we opnieuw de magie van de eindejaarsperiode kunnen delen met de bezoekers van Winter in het Park. Onze prioriteit is uiteraard de veiligheid van de bezoeker, we volgen dan ook de ontwikkelingen op de voet. Alles is onder voorbehoud van de beslissingen van het Overlegcomité.

Burgemeester Bart Tommelein: We hopen dat Winter in het Park dit jaar opnieuw kan doorgaan. Sowieso zullen we de richtlijnen van de hogere overheid naleven om de veiligheid te verzekeren. We blijven de beslissingen van het overlegcomité en de situatie in Oostende nauw opvolgen.

De opbouw start op dinsdag 16 november. Winter in het Park opent de deuren op vrijdag 3 december 2021 de deuren vanaf 12 uur en gaat terug dicht op zondag 9 januari om 18 uur. Alle openingsuren, reservaties voor het schaatsen en alle info vind je op www.winterinhetpark.be

Voor de schaatspiste gelden andere openingsuren in de kerstvakantie dan erbuiten. Op 25 december en 1 januari open van 14.00 uur tot minimum 21.00 uur en maximum 1.00 uur.

Op 24 december en 31 december open van 11.00 tot 17.00 uur.

2 REACTIES

  1. Welke zever is dat nu weer.
    Die mensen alles laten opbouwen om dan twee dagen of voorhand te moeten zeggen dat het niet kan.

    Neem een beslissing.Maar wat nu in Gent kan,moet in Oostende ook kunnen !

  2. Ze kunnen beter stoppen met bouwen.
    Met wat je nu allemaal hoort (lockdown,afgelastingen,ed…) door de gouverneurs en experten,is het zeer naief om te denken dat de kerstmarkt in Oostende als enigste zal plaatsvinden !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in