Dit voorjaar is stad Oostende het decor voor de fictiereeks ‘Onder Vuur’ van productiehuis Geronimo. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, gelden er bij elke opname tijdelijke verkeersmaatregelen. Van 9 tot 10 april staan er opnames gepland in de omgeving van de Graaf de Smet de Naeyerlaan.

Dit voorjaar wordt in Oostende de fictiereeks ‘Onder Vuur’ opgenomen door productiehuis Geronimo. Om  de opnames vlot en veilig te laten verlopen, worden bij elke opname enkele tijdelijke maatregelen genomen. Dat gaat van verkeersmaatregelen tot (veiligheids)maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen.

In de reeks komen een aantal noodsituaties in beeld. Geen paniek, gaat hier om fictie! De lokale politie en de veiligheidsdiensten zijn op de hoogte. Van vrijdag 9 april 2021 om 21.00 uur tot zaterdag 10 april 2021 om 07.00 uur vinden opnames plaats in de omgeving van de Graaf de Smet de Naeyerlaan.

Het is dus zeer goed mogelijk dat u op deze dagen rookontwikkeling en/of interventiewagens ziet in uw buurt. De opnames zullen zich overdag afspelen. Er zal dus heel wat beweging zijn in de buurt.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

Van vrijdag 09 april 2021 om 21.00 uur tot zaterdag 10 april 2021 om 07.00 uur geldt parkeerverbod in de Graaf De Smet De Naeyerlaan, ter hoogte van huisnummer 1, aan de kant van het Vlotdok.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk aangeduid met verkeersborden. De hele productieploeg doet zijn uiterste best om de (geluids)hinder voor omwonenden te beperken tot een minimum.

Meer info op www.oostende.be/ondervuur 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in