Vanavond wordt om 17.30 uur voor het eerst de vernieuwde lichtstraat in de Adolf Buylstraat aangestoken, daarmee wordt Kerstmis in Oostende officieel geopend. Het moet gezegd Oostende haalt alles uit de kast om tijdens de kerstperiode.

Een feeërieke lichttunnel overkapt de Adolf Buylstraat en zorgt er vier keer per dag voor een spectaculaire lichtshow op muziek. Dit jaar zal de lichttunnel meer dan ooit stralen dankzij de duizenden led-lichtjes die alle kleuren en vormen aannemen.

Dit jaar werden er kleuren bijgevoegd aan de lichtstraat door het gebruik van led-verlichting, dat zou voor een nog betere beleving moeten zorgen.

Meer dan 120.000 lichtjes zijn verwerkt in de lichtstraat die bijna 190 meter lang is en meer dan 7 meter hoog.

Dagelijkse shows om:

16.30 uur
17.30 uur
18.30 uur
19.30 uur

Kerstmis in het Park

Voor de derde keer is het Leopoldpark de centrale plaats van kerstmis in Oostende. De vijver van het park wordt omgebouwd tot een schaatspiste van meer dan 1.100 vierkante meter. De tenten en de piste zijn aangelegd op pontons die op het water van de vijver drijven.

Er staan dit jaar ook opnieuw 50 chalets verspreid over het park, met die Bährenhutte als centrale plaats voor de X-mas party’s.

X-Mas Village

Het Vissersplein wordt ook dit jaar omgetoverd tot een kerstdorp, vanaf 19 december staan daar 150 gedecoreerde kerstbomen en is er live muziek voorzien.

Black FridayBlack Friday

Magische kerstboom

Nieuw dit jaar is de magische kerstboom die verschijnt op het Wapenplein. Het is een attractie in de vorm van een kerstboom en zorgt voor veel sfeer en verlichting.

Al meer dan 2.500 Oostendenaars installeerden onze app, heb jij hem al?

Wil jij als eerste, al het nieuws uit Oostende, direct op je smartphone?

Installeer nu onze app!

Afbeeldingsresultaat voor nu ook in de app store
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in