Dit voorjaar is stad Oostende het decor voor de fictiereeks ‘Onder Vuur’ van productiehuis Geronimo. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, gelden er bij elke opname tijdelijke verkeersmaatregelen. Van 14 tot 16 april staan er opnames gepland in de omgeving van de Buskruitstraat.

Dit voorjaar wordt in Oostende de fictiereeks ‘Onder Vuur’ opgenomen door productiehuis Geronimo. Om  de opnames vlot en veilig te laten verlopen, worden bij elke opname enkele tijdelijke maatregelen genomen. Dat gaat van verkeersmaatregelen tot (veiligheids)maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen.

In de reeks komen een aantal noodsituaties in beeld. Geen paniek, gaat hier om fictie! De lokale politie en de veiligheidsdiensten zijn op de hoogte. Van woensdag 14 april 2021 tot vrijdag 16 april 2021 (telkens van 09.00 tot 19.00 uur vinden opnames plaats in de omgeving van de Buskruitstraat.

Het is dus zeer goed mogelijk dat u op deze dagen rookontwikkeling en/of interventiewagens ziet in uw buurt. De opnames zullen zich overdag afspelen. Er zal dus heel wat beweging zijn in de buurt.

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, worden de volgende verkeersmaatregelen genomen:

Van dinsdag 13 april 2021 om 10.00 uur tot en met zaterdag 17 april 2021 om 10.00 uur geldt parkeerverbod in de Buskruitstraat, naast de gebouwen 1-3, van de Havengeulkaai tot aan het kruispunt met de Buskruitstraat.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk aangeduid met verkeersborden. De hele productieploeg doet zijn uiterste best om de (geluids)hinder voor omwonenden te beperken tot een minimum.

Meer info op www.oostende.be/ondervuur 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in