De Europese Stadium Tour van Rammstein, waaronder ook het uitverkochte concert in Oostende, wordt verplaatst naar 2022. Dit met het oog op de meest veilige en best mogelijke concertbeleving die door de huidige omstandigheden niet gerealiseerd kan worden.

Het concert van Rammstein in Park De Nieuwe Koers in Oostende die in eerste instantie zou plaatsvinden op 10 juni 2020 en later werd verplaatst naar 7 augustus 2021, zal nu doorgaan op woensdag 3 augustus 2022. Het uitverkochte concert in Nederland, dat ook door Greenhouse Talent wordt georganiseerd, is verplaatst naar maandag 4 juli 2022.

Ich Will. Sonne. Deze twee songs van Rammstein kunnen ons verlangen niet beter uitdrukken. We snakken naar licht aan het einde van de tunnel. En dat licht komt er. We blikken vooruit naar een betere toekomst waar we met duizenden, liefst dicht op elkaar, genieten met Rammstein. Afspraak op woensdag 3 augustus 2022 in Oostende. Smeer alvast jullie stembanden!

Alle tickets voor dit concert zijn reeds verkocht en blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Het is dus niet nodig om tickets om te ruilen voor nieuwe tickets. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster / Eventim met meer informatie.

Wachtlijst 2022

Door de verplaatsing van het concert van Rammstein naar 3 augustus 2022 is het mogelijk dat geannuleerde tickets op een later moment weer in verkoop gaan. Voor de verkoop van deze tickets is een wachtlijst aangemaakt waar geïnteresseerden zich voor kunnen inschrijven. Klik hier voor de wachtlijst: https://bit.ly/2PjK0fE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in