Stad Oostende zet de gezondheid van haar inwoners en bezoekers op de eerste plaats. Naar aanleiding van de coronacrisis werd beslist om alle culturele activiteiten te annuleren , onder andere in De Grote Post.

Samen met De Grote Post en de andere organisatoren van de ‘Te Gast’-voorstellingen (voorstellingen van een externe organisator die een zaal in De Grote Post of een andere locatie huurt) werkten we een regeling uit met meerdere opties: je kan je ticket behouden als de voorstelling verplaatst wordt, doneren of laten terugbetalen.

Het UiTloket en De Grote Post zullen vanaf 11 mei de tickethouders persoonlijk contacteren met de verschillende opties. Tickethouders hebben tot 15 juli de tijd om een keuze te maken.

Ben je benieuwd naar de status van een geannuleerde voorstelling waarvoor je tickets kocht? Neem dan zeker hier een kijkje. Afhankelijk van de voorstelling waarvoor je tickets hebt, krijg je verschillende mogelijkheden aangeboden.

Zilverrock
Om alle risico’s te vermijden, besloot Stad Oostende om Zilverrock af te gelasten. Het festival voor senioren zou normaal plaatsvinden op maandag 16 maart 2020 in Kursaal Oostende.

Stad Oostende gaat op zoek naar een nieuwe datum voor het festival en vraagt mensen die al een ticket gekocht hebben om hun ticket goed bij te houden. De bedoeling is om rij- en stoelnummers te behouden. Enkel de datum zou wijzigen. Van zodra hierover meer bekend is, zullen we dit via de stedelijke infokanalen bekendmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in