De Sint is in het land, maar jammer genoeg kunnen we hem dit jaar niet persoonlijk verwelkomen. Om de kinderen toch te laten genieten van deze leuke tijd, lanceren de Stad Oostende én de Sint een Sinterklaasactie.

Ook de doortocht van Sinterklaas zal er dit jaar – omwille van de strenge coronamaatregelen – helemaal anders uitzien. Om de kinderen toch te laten genieten van deze mooie tijd, lanceert Stad Oostende een Sinterklaasactie.

Kleur en win! 

Stad Oostende organiseert een grote kleurwedstrijd voor alle brave Oostendse kinderen en verwent een aantal van hen met een lekker prijspakket van een lokale handelaar. De prachtige kleurplaat – een ontwerp van Maité Lexhardé, grafisch medewerkster van de Stad – wordt verdeeld in de Oostendse basisscholen en/of kan gedownload worden via www.uitinoostende.be/sint.

Kinderen kunnen hun ingekleurde tekening terug bezorgen aan de dienst Jeugd voor 3 december 2020:

  • in de brievenbus van het Stadhuis Oostende (onder het muurschilderij van Arno)
  • per post: dienst Jeugd, Vindictivelaan 1, 8400 Oostende
  • per e-mail: jeugd@oostende.be

Persoonlijke videoboodschap van de Sint

UiTPAS zorgt bovendien voor een leuk extraatje. Alle kinderen die de voorbije zomer deelnamen aan een sportkamp of de speelpleinwerking of die lid zijn van een sportclub in Oostende konden al heel wat punten sparen met hun UiTPAS.

Gezien een echte meet-and-greet met de Sint momenteel niet mogelijk is, kunnen (groot)ouders in ruil voor 10 UiTPASpunten een persoonlijk videoboodschap voor hun (klein)kind aanvragen.

Voor kinderen met een UiTPAS met ten minste 10 punten maakt de Sint een persoonlijke boodschap voor het gezin! Zijn de kinderen braaf geweest dit jaar? Welk cadeautje willen ze graag in hun schoentje? Hebben ze altijd flink hun bordje leeggegeten? Laat het weten aan de Sint via het formulier op www.uitinoostende.be/sint en ontvang een gepersonaliseerde boodschap! Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal video’s is beperkt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in