Het concert van Rammstein dat op 10 juni in Oostende zou doorgaan is nu ook officieel uitgesteld tot 2021. Het concert was in een mum van tijd uitverkocht en zou 45.000 muziekliefhebbers naar Oostende halen, het concert gaat omwille van de maatregelen nu niet door.

Bovendien had de zanger van de groep ook zelf nog gezondheidsproblemen, hij werd niet besmet met het virus, maar de man zou er erg aan toe zijn.

Een nieuwe datum voor het concert ligt nog niet vast. Het stadsbestuur en de organisatoren zoeken een nieuwe datum. Voor mensen die al een ticket hadden wachten we op communicatie van de organisatie, die zou binnenkort met een verklaring komen.

De organisatie van Ostend Beach eiste een verwijdering van onze suggestie dat hun evenement afgelast zou kunnen worden. Ze lieten weten dat ze nooit de editie van 2020 zullen aflassen, hoogstens zal deze uitgesteld worden naar een latere datum.

8 REACTIES

  1. “De organisatie van Ostend Beach (…) hoogstens zal deze uitgesteld worden naar een latere datum.” Just lik de Olympische spelen in Tokio. Olympische spelen Tokio 2020 in 2021, lik Ostend Beach 2020 in 2021, wukke zever is da…. zeveroars.

    • Nog steeds niet door dat corona wel degelijk erg is?? Help liever mee het uit de weg te gaan ipv het te helpen overleven.

      • helemaal juist!! Tickets of niet! Deze hele situatie is nog lang niet voorbij; reken er maar de volledige zomer bij!

  2. Is niks mis mee dat het uitgesteld word tot volgend jaar. Zolang dat inze tickets gewoon geldig blijven is dit helemaal oke.

  3. Op de site van Ticketmaster staat als het uitgesteld is de tickets geldig blijven, je kan zelfs maar een terugbetaling van je ticket verkrijgen als je kan aantonen dat je op de nieuwe datum niet kan gaan. Een afgelast concert is anders, als het afgelast is dan wordt je ticket sowieso terugbetaald

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in