08:13 12 JUNI 2020 Summer is here! Al jarenlang komt Q-Music in de zomer op vakantie naar Oostende om daar live radio te maken. Want ook dit jaar zullen ze daar aanwezig zijn, dit keer niet op het strand zoals anders maar in ’t Bosje!

Dit keer ruilt Q-Music het strand in voor de groene natuur in het Maria Hendrikapark, op die manier is er meer plaats op het strand voor de zonnekloppers. 

Ze installeren er de Q-Hotspot, dé place to be deze zomer!

Hun dj’s maken er vanaf maandag 6 juli tem zondag 16/8, elke dag van 6u tot 18u, live radio. Maar dat is natuurlijk niet alles, op de Q-hotspot kan je nog veel meer beleven! Zo kan je op dinsdag genieten van onze Movie Nights, kan je op vrijdag live optredens meepikken van verschillende topartiesten tijdens onze Music Nights én geven we elke dag een unieke overnachting weg in onze Q-Bubble, midden in de natuur! 

Maar… Q-Music zijn lang niet de enigen die deze zomer op vakantie zullen gaan in eigen land, vele Vlamingen zullen de komende maanden ook hier vertoeven. Hoe ze dat beleven, zoeken Sam & Jolien maar al te graag uit! Samen gaan ze op zoek naar de hotspots van onze luisteraars doorheen heel Vlaanderen. Op die locaties zullen ze twee uur live radio maken en zorgen ze voor het tofste apéro-moment! 

Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat dit alles altijd verloopt volgens de veiligheidsmaatregelen. Safety first!

Welke artiesten er langskomen, hoe je je kan inschrijven voor de Q-bubble, welke films er vertoond worden en alle andere praktische info, ontdek je in de week van 29 juni.

Laat die summer-vibes maar komen! 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in