Op 8 september is het weer zover, wielerclub Bidonvelo organiseert met de 11de editie van  Ostende Koerst ‘het’ wielergebeuren in Oostende & omstreken.

Met de onontbeerlijke steun van de stad Oostende en menig, veelal trouwe sponsors, is dit event ondertussen een vaste waarde voor elke fietsliefhebber uit de regio. 

Voor het tweede jaar op rij lanceert Ostende Koerst, in een partnership met SBM Training Coaching Advies, het officieus BK bedrijfswielrennen genaamd ‘Corporate Cycling Challenge’. 

Sportief een mega beleving en wielrennen op ieders niveau, een volledig afgesloten parcours en een toplocatie met de Oosteroever in Oostende. 

Zo kunnen de Locals, alle wielertoeristen (die geen vergunninghouders zijn) die zijn geboren in Oostende, wonen in Oostende of deel uitmaken van een Oostendse wielerclub deelnemen aan een wedstrijd voor ‘Ostendsche’ wielertoeristen. 

Verder vindt er een Gentlemen Gold Race plaats en waarbij de organisatie ongeziene prijzen heeft voorzien bij tussenspurten en voor diegenen die een podiumplaats kunnen bemachtigen in de cat. +40 en -40

Tenslotte zijn er de Corporate Teams die deelnemen aan de ‘Corporate Cycling Challenge’. Een totaalspektakel waarin teams het opnemen tegen elkaar over 3 verschillende disciplines en  waarbij elkeen zijn/haar ding kwijt kan.  De corporate teams zullen het beste van zichzelf geven in een ploegentijdrit, een spurt en rijden tenslotte een criterium over 45km.

Ook het extra-sportieve aspect wordt door elkeen naar waarde gesmaakt: een heus sfeerdorp wordt ter hoogte van de aankomst opgetrokken met gezellige eet- en dranktentjes, merchandising, een photo booth, springkastelen voor de kids, een groots opgezet VIP gebeuren, enz… Alles leent zich tot een aangename sportieve hoogdag en een gezellige babbel in een vriendschappelijke sfeer.

Programma

  • 11u00: Locals – Ostende Koerst 
  • 12u30: Bedrijven – Corporate Cycling Challenge 
  • 12u30: tijdrit
  • 13u30: spurt
  • 16u00: criterium 
  • 14u30: Gentlemen – Gold Race 

Schrijf je vlug in, kom supporteren voor je vrienden, familie en/of collega’s en geniet bovenal van de leuke sfeer op Ostende Koerst. Afspraak ter hoogte van garage Volvo Automobilia in Oostende

Alle details vind je terug op www.ostendekoerst.be 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in