Naar aanleiding van de beslissingen omtrent massa-evenementen, die gisteren genomen werden door de Nationale Veiligheidsraad, heeft Ostend Beach laten weten dat er in 2020 geen editie zal plaatsvinden. De organisatoren zijn er het hart van in dat deze feesteditie niet kan doorgaan.

Door de beslissing om geen grote evenementen toe te laten zat er voor Ostend Beach niets anders meer op dan het festival voor 2020 te annuleren. Het festival op een andere datum organiseren ergens na de zomer behoort niet tot de mogelijkheden.

Het zou logistiek onomogelijk zijn om het festival met een paar maanden te verplaatsen, eerst en vooral omdat het nog niet zeker is dat de epidemie tegen dan voorbij zal zijn. Ook logistiek en commercieel zijn er redenen voor de organisatoren om het festival niet te verplaatsen maar uit te stellen tot 2021.

Wel werd gisteren al een nieuwe datum voor het evenement bekend gemaakt, het festival zal doorgaan op 9,10 & 11 juli 2021. Mensen die al een ticket hadden gekocht kunnen hun ticket inruilen voor de editie van 2021 of je kan je ticket ruilen voor een gift-card waarmee je dan een ticket kan kopen voor één van de volgende drie edities.

Alle kopers van een ticket zullen een e-mail ontvangen met alle details.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in