Vlaams Belang was bijzonder actief in de gemeenteraad vanavond, Jolan Deschepper vroeg zich af hoe Oostende de toekomst van het nachtleven ziet.

Maxim Donck verantwoordelijk voor dit facet haalde aan dat Oostende absoluut wil inzetten op een bruisend nachtleven en dat er meer ingezet moet worden op discotheken en dansgelegenheden in de stad omdat die er nu niet meer zijn.

Hij haalt aan dat de stad hard aan het werken is aan een plan maar dat dit nog niet voor morgen zal zijn.

Rusthuizen in de uitgaansbuurt

Het huidige bestuur zit vast aan de keuzes van het vorige bestuur, het inplanten van een rusthuis in de Langestraat heeft al voor veel discussie gezorgd en iedereen ziet al aankomen dat dit voor problemen zal zorgen.

Dus hoe kan je dan nieuwe zaken aantrekken in zo een onzekere omgeving, Maxim Donck haalt aan dat de uitgaansbuurt er eerst was en dat mensen er daarna zijn komen wonen.

De mensen die er komen wonen zullen dus extra maatregelen voor isolatie moeten nemen want Oostende kiest ervoor om in te zetten op een bruisend nachtleven in en rond de Langestraat.

Veel werk op de plank

Oostende heeft momenteel geen bruisend nachtleven meer en er zal moeten gewerkt worden aan de reputatie van de Langestraat, meer evenementen, nieuwe trendy zaken.

Het is hoopvol dat het nieuwe bestuur hier werk van wil maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in