Vanmiddag maakte de organisatie van Oostende Koerse bekend dat er dit jaar een races zullen doorgaan op de Wellington Renbaan in Oostende. Normaal wordt er tijdens de zomer iedere maandag door paarden geracet op de de Wellington Renbaan.

Na de beslissing van de federale overheid dat er deze zomer geen massa-evenementen kunnen plaatsvinden omwille van het Coronavirus COVID-19 zijn wij als organisatie ook genoodzaakt om Oostende Koerse uit te stellen naar volgend jaar.

Dit is geen leuk nieuws maar immers noodzakelijk om het coronavirus het hoofd te bieden. We hebben dan ook alle begrip voor de genomen maatregel. Het allerbelangrijkste nu is de strijd tegen het coronavirus zodat we zo snel mogelijk ons normale leven kunnen hernemen. We starten nog vandaag met de voorbereidingen en gaan er vol tegenaan. We hopen op een spetterende editie in 2021!

Hopelijk mogen we jullie volgend jaar opnieuw ontvangen om samen met familie en vrienden te genieten van een zomerse maandag Oostende Koerse op de Wellington Renbaan Oostende. Afhankelijk van de beslissingen en de richtlijnen van de federale overheid en de sector kunnen er misschien wel koersen gereden worden zonder publiek.

Na de beslissing van de federale overheid dat er deze zomer geen massa-evenementen kunnen plaatsvinden omwille van het…

Geplaatst door Oostende Koerse op Zondag 26 april 2020

1 REACTIE

  1. Dit is fantastisch nieuws! Dus geen zin- en nutteloze paardenbeulerij in Oostende. Laat dat aub meteen het definitieve einde van die idiote traditie zijn. Dieren zijn geen sportobjecten en verdienen respect en mededogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in