Mariakerke zal tot begin augustus het decor vormen voor de reeks ‘De Redders’. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, gelden enkele tijdelijke verkeersmaatregelen.

Van woensdag 12 mei tot zondag 8 augustus 2021 vormt Mariakerke het decor voor de serie ‘De Redders’.

Om de productie veilig te laten verlopen, gelden enkele tijdelijke verkeersmaatregelen: 

  • In de Diksmuidestraat is het voor iedere bestuurder verboden stil te staan of te parkeren op de 6 aangeduide parkeerplaatsen op het noordelijke deel van de openbare parking. 
  • Op de Zeedijk is het voor iedere bestuurder verboden stil te staan of te parkeren op de laatste 6 parkeerplaatsen voor het kruispunt met de Dorpsstraat aan de kant van de duinen.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Binnenkort starten de opnames van de tv-reeks ‘De Redders’. Deze realityreeks speelt zich af op het strand van Mariakerke. Voor de gelegenheid wordt er een fictieve redderspost met beachfitness geplaatst op het strand ter hoogte van Mariakerke (nabij het Strandplein).

Mariakerke-Oostende decor voor frisse zomerreeks ‘De Redders’

Midden mei starten de opnames voor de gloednieuwe realistische-fictie-reeks ‘De Redders’. Deze zonovergoten actie-soap draait rond het leven van een hechte groep strandredders in Mariakerke-Oostende. De zes protagonisten redden overdag levens, maar uiteraard zorgt de zomerse sfeer, de bonte verzameling karakters en het leven in Oostende voor heel wat amoureuze en andere perikelen.

De cast bestaat grotendeels uit onbekend nieuw talent en de wel al bekende Julie Vermeire. De reeks wordt gemaakt door productiehuis 100.000Volts, onder andere bekend van Spoed 24/7, de eerste afleveringen zijn binnenkort al te zien op Play4.

De opnames vinden plaats tussen 13 mei en 8 augustus 2021

In de periode van mei tot eind juni zijn er elk weekend opnames gepland. Vanaf juli zijn er opnames vijf dagen op zeven. De concrete draaidagen kun je hier binnenkort raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in