Vanaf vandaag is er een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave: Monopoly Oostende. Deze unieke uitgave biedt de uitgelezen kans om Oostende en de deelgemeenten op een unieke manier te verkennen.

Deze officiële Monopoly-versie, onder erkende licentie van Hasbro, blijft trouw aan het originele spelconcept maar wordt in een Oostends jasje gestoken. Alle locaties van het klassieke Monopoly-spelbord worden aangepast naar straten, pleinen en bezienswaardigheden die typisch zijn voor de stad. Er zal plaats zijn voor historische gebouwen in Oostende maar ook voor verschillende plaatsen in de deelgemeenten. Zo zal je bijvoorbeeld de Sint-Petrus-en-Pauluskerk in Oostende, het Duinenkerkje in Mariakerke of de Zandvoordestraat kunnen kopen. De stad zal in zijn vele verschillende facetten getoond worden, van de Wellington renbaan tot MU.Zee en de Paulusfeesten.

Bovendien worden ook de kans- en algemeen fondskaartjes ingevuld met lokale verwijzingen, zoals bijvoorbeeld “Groot feest want KV Oostende won in de Diaz Arena. Ga verder naar start (je ontvangt M200)!” Tot slot is ook het Monopoly-geld gepersonaliseerd met een tekening van Lange Nelle.

De spelborden liggen vanaf 6 juli in verschillende lokale winkels en worden uiteraard ook online aangeboden via www.MONOPOLYOOSTENDE.be. Van deze Monopoly-editie worden 5000 exemplaren gedrukt, waarvan reeds 4000 stuks vooraf besteld werden door winkels en inwoners. Iedereen die het spel via de officiële website heeft besteld, zal dit eerstdaags ontvangen.


Hierbij vindt u de verschillende verkooppunten:

·      Standaard Boekhandel

·      Colruyt

·      FUN

·      Dreamland

·      Corman

·      Albert Heijn

·      SPAR

·      Timms

·      Ferm

·      Hoekje van papier

·      Boekhandel Kevin

·      Modeltreinen Guy Vyncke

·      ’t Gazetje

·      Euro Shop

·      Spegelaere

·      Delhaize Sea’rena

·      Ithaka VZW

·      Raversyde

·      Deschildre Streekproducten

·      Hangtime

·      C-Hotels

·      KAAP

·      Design Oostende

·      Mu.Zee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in