Skumic en Dylan Sanders, twee bekende Ostendenoars die in de laatste weken naar eigen zeggen een paar keer werden belaagd door de politie van Oostende trekt ten strijde.

Skumic roept iedereen op die in de laatste weken slachtoffer is geworden van geweld door de politie of op Ostend Beach of op Breakwater festival om donderdagavond samen klacht te gaan indienen.

Hij stelt ook dat hij bang is van de politie van Oostende en dat hij ze liever vermijdt.

Hij verwijt de burgemeester ook dat hij er alles aandoet om zoveel mogelijk in de doofpot te stoppen.

https://www.facebook.com/Skumican/videos/349243949348937/?__xts__[0]=68.ARBPi3WATNguZz9hCyi-30vY3k7Gn5Sv0Yye-qxXSKAnxhPlaPWlaNr5o41kSLdAEebDfBD_2TXjScyva_FTghE8EhDky8_3O9V9o38GoMPQH7f9J3F62xdi6htpFpkiphk7Q7iuzVX0LZvuUmLKZdHxW2QFDfAD3Bz1yMsudeRqalylfTvV3-qLp80Z5Qv7p0-u3d0pU4PSO-JpZlgnreeswu1bbb3F9G95tLrey3SEVLM0OzoFniPy5jIZUNwaM4bJoN8gVSeJPvauChpvKg4vbJ8G5Qms0ehIK0jTLs4xZ2u67XWLVR-Pt7flglw81ip7mytrHRrOtvSkPya1HnO02nDCRXgaqic8XM-MR14BLcGaOTfoHdFQgZVN&__tn__=H-R

4 REACTIES

  1. Gans het korps bestaat tegenwoordig uit jonge snotneuzen die denken dat ze alles zijn,ego trippers die hun job misbruiken in hun privé leven e.d,… hebt gelijk dat je verder gaat want sommige gaan echt hun boekje te buiten… goeie raad -> neem een advocaat onder de arm en stel je burgerlijke partij want interne zaken of comité P zal weinig of niks doen,veel succes!

  2. Wij zijn deftige mensen op leeftijd (68 jaar) nog nooit miserie gehad met niemand, geen strafblad, nog nooit in aanraking geweest met het gerecht en wij zijn een jaar geleden een horrorverhaal tegen gekomen met de flikken van Oostende, dit na een avondje stappen met een bevriend koppel. Die gasten zijn daar flink hun boekje te buiten gegaan. Mijn klachten bij comité P, bij intern toezicht, bij het parket en bij de burgemeester zijn op een sisser uitgedraaid. Die gasten worden gewoon de hand boven het hoofd gehouden. Raad van mijn advocaat: als je geen beeldmateriaal hebt, begin er dan niet aan. Graag had ik van u de naam van betrokken agenten om te zien of we niet over dezelfde spreken . . .

  3. In democraty, Power is to the people.
    In monarchy, Power is also to the people.
    In a court of justice, Power is to the Government.
    I’d say…., Wake the fuck up from this illusion and grasp reality of taking power back to give it to the people, for the people and by the people!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in